De beste SEA

Voor uw onderneming

Op zoek naar een partner voor het adverteren binnen de zoekmachines zoals Google? Zoek dan niet verder. Wij zijn dé online marketing partner van al vele tientallen ondernemers in Nederland.

Wij ontwikkelen succesvolle online campagnes voor uw bedrijf. Door middel van Zoekmachine Adverteren (oftewel SEA) bent u altijd verzekerd van de hoogste posities in Google. Via gesponsorde links in deze zoekmachine kunt u uw producten en diensten adverteren.

Vraag direct uw vrijblijvende online marketing advies aan om ervoor te zorgen dat u inzicht heeft in alle mogelijke kansen. Onze experts helpen u graag verder en stellen een plan de campagne op waarmee we deze kansen gaan benutten.

Wat doen wij precies?

Het opbouwen van een zoekmachine campagne verloopt volgens een vast stappenplan. Voor een vaste prijs betekenen wij het volgende voor u.

De beste service

Met de scherpste tarieven

Wij hebben de scherpste tarieven op het gebied van zoekmachine adverteren. Wij werken namelijk volgens vaste pakketten, waardoor de kosten en functionaliteit direct inzichtelijk zijn. Er zijn diverse pakketten waaruit gekozen kan worden. Aan de hand van uw behoefte kunnen wij hierin een passend advies geven.

Zo wordt er gekeken naar de grootte van uw onderneming, uw campagne doelstellingen en uw producten/diensten die u wilt tonen. Uw campagne richten wij dan ook geheel op basis van uw wensen in. Met onze zoekmachine-ervaring en uw branche- en bedrijfskennis komen we tot een optimaal resultaat.

Wie zijn onze klanten?

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Krogt B.V.

Taxi Boezerooij

Callidus Group B.V.

Groot Lemmer B.V.

Rijlessuc6

Frisian Seeds B.V.

Hans Hoek Hoveniers

Juwelier Elja

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang advies van onze experts

Contact

Clicksa.nl Reclamebureau
Fonteinkruid 17
8445RT Heerenveen
Tel: +31 6 10 17 57 70
info@clicksa.nl