De beste SEO

Voor uw onderneming

Op zoek naar een partner voor het optimaliseren van uw website of webshop voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines? Zoek dan niet verder. Wij zijn dé online marketing partner van al vele tientallen ondernemers in Nederland.

Wij optimaliseren uw website of webshop met Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Wij zetten verschillende technieken in om ervoor te zorgen dat uw website betere posities inneemt in de zoekmachines en zo meer organisch zoekverkeer ontvangt. 

Hoe hoger uw website of webshop in de zoekmachines genoteerd staat, hoe meer klikken u ontvangt via deze organische posities. En deze klikken bepalen vaak voor een groot deel uw omzet via het internet.

Vraag direct uw vrijblijvende online marketing advies aan om ervoor te zorgen dat u inzicht heeft in alle mogelijke kansen. Onze gecertificeerde experts helpen u graag verder en stellen een plan de campagne op waarmee we deze kansen gaan benutten

Wat doen wij precies?

Het opbouwen van een zoekmachine campagne verloopt volgens een vast stappenplan. Voor een vaste prijs betekenen wij het volgende voor u.

De beste service

Met de scherpste tarieven

Wij hebben de scherpste tarieven op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij werken namelijk volgens vaste pakketten, waardoor de kosten en functionaliteit direct inzichtelijk zijn. Er zijn diverse pakketten waaruit gekozen kan worden. Aan de hand van uw behoefte kunnen wij hierin een passend advies geven.

Zo wordt er gekeken naar de grootte van uw onderneming, uw doelstellingen en uw producten/diensten. Uw zoekmachine optimalisatie richten wij dan ook geheel op basis van uw wensen in. Met onze zoekmachine-ervaring en uw branche- en bedrijfskennis komen we tot een optimaal resultaat.

Wie zijn onze klanten?

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Krogt B.V.

Taxi Boezerooij

Callidus Group B.V.

Groot Lemmer B.V.

Rijlessuc6

Frisian Seeds B.V.

Hans Hoek Hoveniers

Juwelier Elja

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang advies van onze experts

Contact

Clicksa.nl Reclamebureau
Fonteinkruid 17
8445RT Heerenveen
Tel: +31 6 10 17 57 70
info@clicksa.nl