De beste cases voor verschillende klanten

Voor iedere klant

Een andere uitdaging én oplossing

Iedere klant heeft een andere uitdaging. Zo wil de ene organisatie graag een nieuwe website of webshop en de andere juist de huidige online omgeving laten optimaliseren. Door middel van ons brede dienstenpakket is dit mogelijk. Zo verzorgen wij een nieuwe website of webshop, voeren (lokale) SEO en SEA door én onderhouden het geheel ook nog met onze WordPress onderhoudsservice. Wij mogen dagelijks verbeteren in vele verschillende branches. Onderstaand vindt u diverse klanten cases die wij recent hebben mogen oplossen.

Enkele van onze cases

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Voor Van der Meulen Edelmetaal B.V. hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Onze specialisten hebben de website duidelijker ingedeeld waardoor het voor (nieuwe) klanten gemakkelijker en sneller is om hun weg te vinden. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, en dit is duidelijk terug te zien in de statistieken. Er zijn minder afhakende bezoekers.

Daarnaast voeren wij maandelijkse (lokale) zoekmachine optimalisatie uit om zo meer organisch verkeer naar de website te kunnen leiden vanuit Google. Zo hebben wij binnen een jaar een gigantische bezoekersgroei gerealiseerd. Het aantal leads en klanten via de website is ook sterk toegenomen, mede dankzij het slimme contactformulier én meer vindbaarheid via het Google Mijn Bedrijf profiel.

Resultaat:

  • Op jaarbasis nu al 50% meer leads voor deze klant via de nieuwe website en SEO.
  • Aantal sessies en gebruikers op de website zijn meer dan 2000% toegenomen.
  • Lokale en regionale vindbaarheid is sterk verbeterd door een optimalisatie van Google Mijn Bedrijf.
  • Gebruiksvriendelijkheid van de website is bewezen toegenomen.

Van der Krogt B.V.

Voor Van der Krogt Aanneming en Verhuur B.V. hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Hierbij kwam vooral naar voren dat iedere dienst duidelijk op de website geplaatst moest zijn én dat de gehele machinevloot verhuurbaar moest zijn via internet. 

Binnen de website hebben wij het de bezoeker daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt met een geïntegreerde koppeling naar het verhuur platform voor alle machines. Daarnaast zijn de diensten van deze onderneming duidelijk per pagina opgesteld. Hierdoor is het ook gemakkelijker voor de website bezoekers om de gewenste dienst te kunnen vinden en om direct contact op te kunnen nemen.

Het verkeer vanuit Google is, mede dankzij deze splitsing van diensten én onze standaard zoekmachine optimalisatie, met meer dan 50% toegenomen binnen een jaar tijd. Deze standaard zoekmachine optimalisatie is, zoals de naam het al verklapt, standaard opgenomen binnen onze website pakketten.

Frisian Seeds B.V.

Voor Frisian Seeds B.V. hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Hierbij kwam vooral naar voren dat de verschillende zaden en andere artikelen overzichtelijk geplaatst diende te worden op meerdere pagina’s. Verder moest de gehele website opnieuw worden opgebouwd met een nieuw design én huisstijl.

Binnen de website hebben wij het de bezoeker daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt met verschillende koppelingen naar de voorraad van Frisian Seeds B.V. om zo direct hun artikelen telefonisch te kunnen bestellen. Ook is het nieuwe design zo ontwikkeld dat de website bezoekers niet langer dan tien seconden bezig zijn om de gewenste pagina te vinden.

LimoTaxiTexel

Voor LimoTaxiTexel hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Hierbij kwam naar voren dat het uiterst belangrijk is dat men eenvoudig een limousine of taxi kan boeken op Texel. Ook de vindbaarheid is een belangrijk onderdeel, waarbij wij moesten werken met de standaard zoekmachine optimalisatie. Dit is een extra service die standaard in onze website pakketten opgenomen is.

Binnen de website hebben wij het de bezoeker daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt met een geïntegreerd reserveringssysteem. Daarnaast hebben wij een lokale zoekmachine optimalisatie doorgevoerd waardoor LimoTaxiTexel lokaal perfect te vinden is via Google Mijn Bedrijf. De lokale vindbaarheidsstijging via dit kanaal ligt op ongeveer 100%. Ook staat LimoTaxiTexel op positie nummer één wanneer het gaat om het huren van een limousine op Texel.

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang advies van onze experts

Contact

Clicksa.nl Reclamebureau
Fonteinkruid 17
8445RT Heerenveen
Tel: +31 6 10 17 57 70
info@clicksa.nl