Cases

Bekijk direct het verhaal van onze klanten

Voor iedere klant iets anders.

Iedere klant heeft een andere uitdaging. Zo wil de ene organisatie graag een nieuwe website of webshop, en de andere wil juist de huidige online omgeving laten optimaliseren.

Door middel van ons brede dienstenpakket is dit allemaal mogelijk. Zo verzorgen wij een nieuwe website of webshop, voeren SEO en SEA door én onderhouden het geheel ook nog met onze WordPress onderhoudsservice.

Wij mogen werken in vele verschillende branches. Onderstaand vindt u diverse klantencases die wij door de jaren heen hebben mogen oplossen.

Vrijblijvende demo en advies

Enkele van onze cases.

Bekijk onderstaand direct de verschillende werkzaamheden voor onze klanten. 

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Voor Van der Meulen Edelmetaal B.V. hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Onze specialisten hebben de website duidelijker ingedeeld waardoor het voor (nieuwe) klanten gemakkelijker en sneller is om hun weg te vinden.

Daarnaast voeren wij maandelijkse zoekmachine optimalisatie uit om zo meer organisch verkeer naar de website te kunnen leiden vanuit Google. Zo hebben wij binnen een jaar een bezoekersgroei van meer dan 100% gerealiseerd.

LimoTaxiTexel.nl

Voor LimoTaxiTexel hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Hierbij kwam naar voren dat het uiterst belangrijk is dat men eenvoudig een limousine of taxi dient te kunnen boeken op Texel. 

Binnen de website hebben wij het de bezoeker daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt met een geïntegreerd reserveringssysteem. Daarnaast hebben wij een lokale zoekmachine optimalisatie doorgevoerd waardoor LimoTaxiTexel lokaal perfect te vinden is via Google Mijn Bedrijf. 

Van der Krogt B.V.

Voor Van der Krogt Aanneming en Verhuur B.V. hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Hierbij kwam vooral naar voren dat iedere dienst duidelijk genoteerd dient te zijn én dat de gehele machinevloot verhuurbaar moest zijn via internet. 

Binnen de website hebben wij het de bezoeker daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt met een geïntegreerde koppeling naar het verhuurplatform voor alle machines. Daarnaast zijn de diensten van deze onderneming duidelijk per pagina opgesteld. 

Het verkeer vanuit Google is, mede dankzij deze splitsing van diensten én onze standaard zoekmachine optimalisatie, met meer dan 50% toegenomen binnen een jaar tijd.

Frisian Seeds B.V.

Voor Frisian Seeds B.V. hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld op basis van de wensen van deze organisatie. Hierbij kwam vooral naar voren dat de verschillende zaden en andere artikelen overzichtelijk geplaatst diende te worden op meerdere pagina’s. 

Binnen de website hebben wij het de bezoeker daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt met verschillende koppelingen naar de voorraad van Frisian Seeds B.V. om zo direct hun artikelen telefonisch te kunnen bestellen.

Daarnaast is de gehele huisstijl van het bedrijf nu doorgevoerd op de website zelf. Hierbij is het design sterk gemoderniseerd én is er volledig gebruik gemaakt van nieuwe software voor verbeterde user experience.

Direct een demo aanvragen?

Ontvang gratis advies van onze experts