Webshops

Vraag direct uw vrijblijvende demo-webshop aan

Een nieuwe webshop voor uw bedrijf

Direct een op maat gemaakte webshop laten ontwikkelen? Onze experts helpen u graag verder. Een webshop voor uw bedrijf heeft meerdere voordelen.

  • Snelle en betaalbare start-up. Een webshop is een snelle en relatief goedkope manier om een eigen bedrijf te starten.
  • Kostenbesparing op een eventueel pand. U kunt via uw webshop producten verkopen. U heeft dus niet per se een bedrijfspand nodig.
  • Een extra verkoopkanaal om klanten te werven. U kunt met uw webshop enorm veel potentiële klanten bereiken met uw producten of diensten.
  • Aangezien de webruimte onbeperkt is, kunt u een uitgebreid assortiment aanbieden via het internet.
  • U bent 24 uren per dag, 7 dagen in de week geopend in plaats van vaste openingstijden.
  • U kunt statistieken verzamelen via uw webshop en deze zeer nuttig gebruiken (zoals bij het inzetten van Online Marketing).

Wij mogen al voor vele verschillende klanten werken, in verschillende branches. Hierdoor hebben wij een geweldige expertise opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. Vraag direct uw gratis webshop-demo aan of neem contact met ons op.

Vrijblijvende demo en advies

Wat is onze werkwijze?

Aan de hand van uw wensen en doelstellingen gaan wij aan het werk om uw ideale webshop vorm te geven. Daarnaast bekijken wij de verschillende mogelijkheden binnen zoekmachines zoals Google, om zo optimaal met uw webshop in te spelen op de markt. 

Overleg met de klant.

Het ontwikkelen van de webshop.

Het live plaatsen van de nieuwe webshop.

Het onderhouden, updaten en beveiligen.

Vraag direct een gratis demo-webshop aan

En ontdek vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen

De scherpste tarieven van Nederland

Wij hebben de scherpste tarieven van Nederland op het gebied van maatwerk-webshops. Wij werken namelijk volgens vaste pakketten, waardoor de kosten en functionaliteit direct inzichtelijk zijn voor u.

Er zijn diverse pakketten waaruit gekozen kan worden. Aan de hand van uw behoefte kunnen wij hierin een passend advies geven.

Zo wordt er gekeken naar de grootte van uw onderneming, het aantal pagina’s dat uw webshops nodig heeft en welke informatie u wilt tonen.

Uw webshops richten wij dan ook geheel op basis van uw wensen in. Met onze webshop-ervaring en uw branche- en bedrijfskennis komen we tot een optimaal resultaat.

Vrijblijvende demo en advies

Wie zijn onze klanten?

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Krogt B.V.

Taxi Boezerooij

Callidus Group B.V.

Groot Lemmer B.V.

Rijlessuc6

Frisian Seeds B.V.

Hans Hoek Hoveniers

Dashbots.org

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang gratis advies van onze experts