De beste webshop voor uw bedrijf

De beste webshop

Voor uw onderneming

Direct een op maat gemaakte webshop laten ontwikkelen? Onze experts helpen u graag verder. Een webshop voor uw bedrijf heeft meerdere voordelen.

  • Snelle en betaalbare start-up.
  • Een webshop is een snelle en relatief goedkope manier om een eigen bedrijf te starten.
  • Een extra verkoopkanaal om klanten te werven. U kunt met uw webshop enorm veel klanten bereiken met uw producten of diensten.
  • Aangezien de webruimte onbeperkt is, kunt u een uitgebreid assortiment aanbieden via het internet.
  • U bent 24 uren per dag, 7 dagen per week geopend in plaats van vaste openingstijden.
  • U kunt statistieken verzamelen via uw webshop en deze zeer nuttig gebruiken (zoals bij het inzetten van Online Marketing).

Wij mogen al voor vele verschillende klanten werken. Hierdoor hebben wij een geweldige expertise opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. Vraag direct uw gratis webshop-demo aan of neem contact met ons op.

Wat doen wij precies?

Het opbouwen van een webshop verloopt volgens een vast stappenplan. Voor een vaste prijs betekenen wij het volgende voor u.

De beste service

Met de scherpste tarieven

Wij hebben de scherpste tarieven op het gebied van maatwerk-webshops. Wij werken namelijk volgens vaste pakketten, waardoor de kosten en functionaliteit direct inzichtelijk zijn. Er zijn diverse pakketten waaruit gekozen kan worden. Aan de hand van uw behoefte kunnen wij hierin een passend advies geven.

Zo wordt er gekeken naar de grootte van uw onderneming, het aantal pagina’s dat uw webshop nodig heeft en welke informatie u wilt tonen. Uw webshop richten wij dan ook geheel op basis van uw wensen in. Met onze webshop-ervaring en uw branche- en bedrijfskennis komen we tot een optimaal resultaat.

Wie zijn onze klanten?

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Krogt B.V.

Taxi Boezerooij

Callidus Group B.V.

Groot Lemmer B.V.

Rijlessuc6

Frisian Seeds B.V.

Hans Hoek Hoveniers

Juwelier Elja

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang advies van onze experts

Contact

Clicksa.nl Reclamebureau
Fonteinkruid 17
8445RT Heerenveen
Tel: +31 6 10 17 57 70
info@clicksa.nl