Websites

Vraag direct uw vrijblijvende demo-website aan

Een nieuwe website voor uw bedrijf

Op zoek naar een partner voor een nieuwe website voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij zijn dé website-partner van al vele tientallen ondernemers in Nederland, en helpen u graag verder met een op maat gemaakte website. 

Wij bieden u vele voordelen. Zo is het bij ons mogelijk, als een van de enigen in Nederland, om uw nieuwe website te leasen. Dit betekent dat u een laag starttarief betaalt, en vervolgens maandelijks het resterende bedrag voldoet.

Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over hosting, onderhoud, beveiliging en updates. Onze experts zorgen ervoor dat uw website goed functioneert, up-to-date blijft en wordt beschermd tegen eventuele hack-aanvallen. 

Het is direct mogelijk om een gratis demo. Wij ontwikkelen dan een demo-website op maat voor uw bedrijf zodat u de kwaliteit van ons werk kunt zien.

Ook ontvangt u hierbij vrijblijvend online marketing advies om ervoor te zorgen dat u inzicht heeft in alle mogelijke kansen binnen zoekmachines zoals Google. 

Neem direct contact met ons op of vraag of gratis demo-website aan. Wij helpen u graag verder bij het optimaliseren van uw bedrijf.

Vrijblijvende demo en advies

Wat is onze werkwijze?

Aan de hand van uw wensen en doelstellingen gaan wij aan het werk om uw ideale website vorm te geven. Daarnaast bekijken wij de verschillende mogelijkheden binnen zoekmachines zoals Google, om zo optimaal met uw website in te spelen op de markt. 

Overleg met de klant.

Het ontwikkelen van de website.

Het live plaatsen van de nieuwe website.

Het onderhouden, updaten en beveiligen.

Vraag direct een gratis demo-website aan

En ontdek vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen

De scherpste tarieven van Nederland

Wij hebben de scherpste tarieven van Nederland op het gebied van maatwerk-websites. Wij werken namelijk volgens vaste pakketten, waardoor de kosten en functionaliteit direct inzichtelijk zijn voor u.

Er zijn diverse pakketten waaruit gekozen kan worden. Aan de hand van uw behoefte kunnen wij hierin een passend advies geven.

Zo wordt er gekeken naar de grootte van uw onderneming, het aantal pagina’s dat uw website nodig heeft en welke informatie u wilt tonen.

Uw website richten wij dan ook geheel op basis van uw wensen in. Met onze website-ervaring en uw branche- en bedrijfskennis komen we tot een optimaal resultaat.

Wie zijn onze klanten?

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Krogt B.V.

Taxi Boezerooij

Callidus Group B.V.

Groot Lemmer B.V.

Rijlessuc6

Frisian Seeds B.V.

Hans Hoek Hoveniers

Dashbots.org

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang gratis advies van onze experts