De beste website voor uw bedrijf

Performance driven

Website of Webshop

Op zoek naar een partner voor een nieuwe website voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij zijn dé website-partner van al vele tientallen ondernemers in Nederland, en helpen u graag verder met een op maat gemaakte website.

Wij bieden u vele voordelen. Zo is het bij ons mogelijk, als een van de enigen in Nederland, om uw nieuwe website te leasen. Dit betekent dat u een laag starttarief betaalt, en vervolgens maandelijks het resterende bedrag voldoet. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over hosting, onderhoud, beveiliging en updates. Onze experts zorgen ervoor dat uw website goed functioneert, up-to-date blijft en wordt beschermd tegen eventuele hack-aanvallen. 

Het is direct mogelijk om een gratis demo aan te vragen. Wij ontwikkelen dan een demo-website op maat voor uw bedrijf zodat u de kwaliteit van ons werk kunt zien. Ook ontvangt u hierbij vrijblijvend online marketing advies om ervoor te zorgen dat u inzicht heeft in alle mogelijke kansen binnen zoekmachines zoals Google. 

Neem direct contact met ons op of vraag of gratis demo-website aan. Wij helpen u graag verder bij het optimaliseren van uw bedrijf.

Wat doen wij precies?

Het opbouwen van een webshop verloopt volgens een vast stappenplan. Voor een vaste prijs betekenen wij het volgende voor u.

De beste service

Met de scherpste tarieven

Wij hebben de scherpste tarieven op het gebied van maatwerk-websites. Wij werken namelijk volgens vaste pakketten, waardoor de kosten en functionaliteit direct inzichtelijk zijn. Er zijn diverse pakketten waaruit gekozen kan worden. Aan de hand van uw behoefte kunnen wij hierin een passend advies geven.

Zo wordt er gekeken naar de grootte van uw onderneming, het aantal pagina’s dat uw website nodig heeft en welke informatie u wilt tonen. Uw website richten wij dan ook geheel op basis van uw wensen in. Met onze website-ervaring en uw branche- en bedrijfskennis komen we tot een optimaal resultaat.

Wie zijn onze klanten?

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Krogt B.V.

Taxi Boezerooij

Callidus Group B.V.

Groot Lemmer B.V.

Rijlessuc6

Frisian Seeds B.V.

Hans Hoek Hoveniers

Juwelier Elja

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang advies van onze experts

Contact

Clicksa.nl Reclamebureau
Fonteinkruid 17
8445RT Heerenveen
Tel: +31 6 10 17 57 70
info@clicksa.nl