Zoekmachine optimalisatie bureau

De zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop uitbesteden aan een professioneel Zoekmachine Optimalisatie bureau? Clicksa.nl doet het voor u. Wij beheren uw SEO en zorgen voor optimale resultaten. Er wordt gezorgd dat uw SEO up-to-date blijft zodat u goed presteert in de Google zoekmachine. En dat allemaal voor een laag maandtarief. Bekijk onderstaand wat Clicksa.nl voor u kan betekenen. 

Zoekmachine optimalisatie Bureau (SEO) >

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bijna alle internetgebruikers maken gebruik van de zoekmachine Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO, optimalisatie voor het organische gedeelte van Google) moet daarom hoge prioriteit hebben voor uw onderneming. Clicksa.nl verzorgt graag uw zoekmachine optimalisatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat wij al het werk uit uw handen nemen, het zorgt er ook op den duur voor dat u een constante stroom bezoekers heeft naar uw website of webshop. Direct een specialist in zoekmachine optimalisatie inschakelen voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op. 

Zoekmachine Optimaliseren? Zoekmachine Optimalisatie

Wat is Search Engine Optimization?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization”. Dit is in Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van verschillende technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren van je website of webshop voor de vindbaarheid in Google. Zoekmachines zoals Google, Bing etc. kennen door SEO waarde toe aan een website of webshop. 

Waaruit bestaat SEO?

SEO bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen: 

  • Techniek optimalisatie
  • Content optimalisatie
  • Linkbuilding

Voordat de bovenstaande onderdelen worden aangepakt, is het belangrijk om te weten welke zoekwoorden of zoekzinnen van belang zijn.

  • Wat typen je potentiële klanten in de zoekmachine in?
  • Wat zoeken ze?
  • Hoe zoeken ze?

Een zoekwoord analyse helpt om SEO zo efficiënt mogelijk in te richten voor uw website of webshop. 

Hoe draagt Zoekmachine Optimalisatie bij aan online succes voor mijn onderneming?

Zoekmachine Optimalisatie zorgt alleen voor relevante bezoekers naar uw website. Dit zorgt ervoor dat personen die geïnteresseerd zijn in een product of dienst wat u als onderneming levert u online vinden. Dit kan ervoor zorgen dat u meer leads en verkopen genereert. Daarom is het erg interessant om met SEO te starten. De zoekmachine optimalisatie doet dus meer dan u misschien denkt.

Allereerst neemt een specialist uw wensen op wat betreft het zoekmachine optimaliseren: wat is uw budget, in welke mate wilt u zoekmachine optimalisatie uitbesteden, waaruit bestaat uw concurrentie en wat zijn uw doelstellingen? Wanneer deze fase is afgerond krijgt u een specialist aangewezen die u door het gehele proces meeneemt. Maandelijks krijgt u een rapportage van ons bureau met daarin de voortgang van uw website of webshop. Hierdoor weet u ten alle tijden op welke positie u bent begonnen met uw website, en op welke positie u zich bevindt. Clicksa.nl streeft natuurlijk altijd naar een zo hoog mogelijk zoekmachine optimalisatie percentage. 

 

Zoekmachine Optimaliseren? Dit zijn onze tarieven

SEO Basis

€120

Nu €100

per maand + €50 eenmalige kosten

2 onderhoudsuren p.m

Minimale looptijd 12 maanden

Maandelijkse rapportage

Niet inclusief linkbuilding

SEO Optimalisatie van 1-3 pagina's

SEO Standaard

€240

Nu €200

per maand + €50 eenmalige kosten

4 onderhoudsuren p.m

Minimale looptijd 12 maanden

Maandelijkse rapportage

Inclusief linkbuilding

SEO Optimalisatie van 4-6 pagina's

SEO Professioneel

€360

Nu €300

per maand + €50 eenmalige kosten

6 onderhoudsuren p.m

Minimale looptijd 12 maanden

Maandelijkse rapportage

Inclusief linkbuilding

SEO Optimalisatie van 6 of meer pagina's

Onze klanten aan het woord >

Ik vind dat Clicksa.nl geweldig werk voor mij heeft uitgevoerd. Zij hebben voor mij een geweldige website gebouwd en door de Google AdWords campagne heb ik enorm veel nieuwe klanten. Bedankt!
Wat zeggen klanten Clicksa.nl Website laten maken
Ellie S.
ZZP'er
Clicksa.nl heeft voor mij een nieuwe website gebouwd en gewerkt aan de SEO van deze website. Ik sta nu hoog in de Google resultaten en dit merk ik aan het aantal klanten. Ze hebben goed werk gedaan, ik ben zeer tevreden!
Wat zeggen klanten Clicksa.nl Website laten maken
Jim K.
ZZP'er

Contact opnemen? Dat kan erg eenvoudig! Zoekmachine Optimalisatie Bureau Clicksa.nl

Op werkdagen is Clicksa.nl telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met [email protected]

Dit veld is verplicht

Wij wijzen u op onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement van Clicksa.nl Reclamebureau.

Summary
Zoekmachine Optimalisatie SEO
Service Type
Zoekmachine Optimalisatie SEO
Provider Name
Clicksa.nl,
Fonteinkruid,Friesland,Heerenveen-8445RT,
Telephone No.+31 610 17 57 70
Area
Wij werken in heel Nederland
Description
Clicksa.nl is een professionele aanbieder van Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Wij zorgen ervoor dat uw onderneming online op de kaart wordt gezet. Wacht niet langer en neem vandaag contact met ons op!
Call Now ButtonClicksa.nl bellen