Zoekmachine adverteren bureau

Direct nieuwe website-bezoekers nodig? Wilt u uw producten of diensten onder de aandacht brengen? Zoekmachine Adverteren heeft grote impact hierop. Google AdWords uitbesteden? Maak gebruik van Clicksa.nl, hét professionele zoekmachine adverteren bureau! Een Google AdWords campagne blijven optimaliseren is essentieel. Wij behalen optimale resultaten voor u. Lees op deze pagina meer over onze werkwijze. 

Zoekmachine adverteren Bureau (SEA)

Advertenties hebben de afgelopen jaren een belangrijke plaats ingenomen in zoekmachines zoals Google en Bing. De organische resultaten worden ná de betaalde resultaten weergeven en daarom is zoekmachine adverteren (SEA) een belangrijk onderdeel van online marketing. Daarnaast is het zo dat de advertentiemogelijkheden steeds ingewikkelder en uitgebreider worden. Hierdoor is het zo dat er steeds meer kennis nodig is om goede beslissingen te nemen binnen het zoekmachine adverteren. U wilt immers een rendabele campagne opstarten. De experts van Clicksa.nl kunnen u hier uitstekend mee helpen. Wij ontwikkelen voor een perfecte Google AdWords campagne.

Zoekmachine Adverteren?

Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

Search Engine Advertising staat ook wel bekend als SEA en zoekmachine adverteren. Deze vorm van online adverteren is mogelijk in zoekmachines zoals Google (AdWords) en Bing (Bing ads).

Het adverteren is mogelijk in twee vormen, namelijk als tekstadvertentie en visuele productadvertenties (Google Shopping). De tekstadvertenties zijn gebaseerd op zelf geselecteerde zoekwoorden. De Google Shopping advertenties zijn daarentegen gebaseerd op een product feed.

Wij willen het maximale uit uw advertentiebudget halen. Clicksa.nl kijkt voor uw onderneming dus na welke advertentiemogelijkheid voor u het gunstigste is. 

Hoe draagt Zoekmachine Adverteren bij aan online succes voor mijn onderneming?

Zoekmachine Adverteren zorgt voor enorm relevante potentiële klanten voor uw onderneming. Deze potentiële klanten komen namelijk alleen bij uw onderneming uit wanneer zij echt interesse hebben in uw product(en) en/of dienst(en).

Deze potentiële klanten  kunnen op verschillende manieren bij uw onderneming terecht komen. Zo kunnen zij gebruik maken van specifieke zoekopdrachten (long tail). Ook kunnen zij zoeken op de meer algemene, generieke zoektermen (short/mid tail). Door met de juiste boodschap in beeld te komen kunt u dus enorm veel klanten genereren voor uw onderneming. 

Het is cruciaal voor een succesvolle advertentiecampagne dat wij duidelijke en realistische doelstellingen opstellen. Daarnaast stellen wij het gewenste rendement op. Ook kijken wij naar het doel van de campagne(s): wilt u meer online verkopen, wilt u meer online leads, wilt u uw naamsbekendheid vergroten of wilt u meer websitebezoekers naar uw website? Dit zijn belangrijke vragen voordat wij beginnen. Onze experts helpen u om deze vragen optimaal te beantwoorden en een geweldige zoekmachine advertentie voor u neer te zetten!

Van advertentiestrategie naar optimalisatie van uw campagne

Clicksa.nl is gespecialiseerd in Search Engine Advertising. Lees onderstaand meer over ons specialisme, onze services en werkwijze op het gebied van online adverteren via Google.

Doelstellingen opstellen

Het eerste wat wij gaan doen is realistische doelstellingen opstellen. Dit doen wij aan de hand van het beschikbare budget. Daarnaast stellen wij het gewenste rendement op. Een effectieve en efficiënte advertentiestrategie valt en staat hiermee. 

Online Adverteren Strategie

Hierna bepalen wij de advertentiestrategie. Dit doen wij op basis van zoekvolume, het productassortiment, concurrentie, de websitestructuur en het advertentiebudget. Op deze manier weet Clicksa.nl wat nodig is om uw onderneming online op de kaart te zetten. 

Opstellen van advertentie campagne

De volgende stap is het ontwikkelen van de campagnes. Wij gaan aan de hand van de doelstellingen de meest optimale campagnes opstellen om uw onderneming te laten uitblinken. Wij doen dit aan de hand van de volgende advertentietypen:

  • Tekstadvertenties
  • Shopping advertenties
  • Dynamische zoekadvertenties (DSA)
  • Remarketing advertenties (RLSA)
  • Advertentie extensies zoals een telefoonnummer

Data verzamelen en het analyseren van uw campagne

Wanneer uw campagnes actief zijn binnen de zoekmachines zorgen wij voor het monitoren en analyseren van deze campagnes. Wij vergaren zo informatie wat betreft de meest efficiënte advertentietijden, de meest gebruikte apparaten die klikken op uw advertentie, het monitoren van prestaties van zoekwoorden en de locatie waar mensen op uw advertentie klikken. 

Optimaliseren van zoekmachine advertentie

Op basis van de eerder verkregen informatie optimaliseren wij de campagnes door in de meest succesvolle methoden te investeren. Daarnaast voegen wij uitsluitingswoorden toe en zorgen wij voor (re)targeting van specifieke doelgroepen. Zo halen wij echt het maximale uit uw advertentiebudget. 

Evaluatie en rapportage

U bent natuurlijk ook benieuwd naar de stand van zaken omtrent uw campagnes, toch? Daarom houden wij u periodiek op de hoogte van geplande en uitgevoerde werkzaamheden, resultaten en evaluaties. Zo bent u altijd op de hoogte. 

 

Zoekmachine adverteren? Dit zijn onze tarieven

AdWords Basis

€250

per maand (incl. Klikbudget).

Incl. €150 klikbudget

Inclusief optimalisatie landingspagina

Search campagne

2 onderhoudsuren p.m

Aantal zoekwoorden: 5

Minimale looptijd 6 maanden

Maandelijkse rapportage

Conversietracking

Regio: Regionaal

Opstartkosten (eenmalig) €50

AdWords Standaard

€450

per maand (incl. Klikbudget).

Incl. €250 klikbudget

Inclusief optimalisatie landingspagina

Search & displaycampagne

4 onderhoudsuren p.m

Aantal zoekwoorden: 10

Minimale looptijd 6 maanden

Maandelijkse rapportage

Conversietracking

Regio: Nationaal

Opstartkosten (eenmalig) €100

AdWords Professioneel

€600

per maand (incl. Klikbudget).

Incl. €300 klikbudget

Inclusief optimalisatie landingspagina

Search & displaycampagne + remarketing

6 onderhoudsuren p.m

Aantal zoekwoorden: 20

Minimale looptijd 6 maanden

Maandelijkse rapportage

Conversietracking

Regio: Nationaal

Opstartkosten (eenmalig) €150

Onze klanten aan het woord

Ik vind dat Clicksa.nl geweldig werk voor mij heeft uitgevoerd. Zij hebben voor mij een geweldige website gebouwd en door de Google AdWords campagne heb ik enorm veel nieuwe klanten. Bedankt!
Wat zeggen klanten Clicksa.nl Website laten maken
Ellie S.
ZZP'er
Clicksa.nl heeft voor mij een nieuwe website gebouwd en gewerkt aan de SEO van deze website. Ik sta nu hoog in de Google resultaten en dit merk ik aan het aantal klanten. Ze hebben goed werk gedaan, ik ben zeer tevreden!
Wat zeggen klanten Clicksa.nl Website laten maken
Jim K.
ZZP'er

Contact opnemen? Erg eenvoudig!

Op werkdagen is Clicksa.nl telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met [email protected]

Dit veld is verplicht

Wij wijzen u op onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement van Clicksa.nl Reclamebureau.

Summary
Zoekmachine Adverteren SEA
Service Type
Zoekmachine Adverteren SEA
Provider Name
Clicksa.nl,
Fonteinkruid,Friesland,Heerenveen-8445RT,
Telephone No.+31 610 17 57 70
Area
Wij werken in heel Nederland
Description
Clicksa.nl is een professionele aanbieder van Zoekmachine Adverteren (SEA). Wij zorgen ervoor dat uw onderneming online op de kaart wordt gezet. Wacht niet langer en neem vandaag contact met ons op!
Call Now ButtonClicksa.nl bellen