Webshop laten maken

U kunt een webshop laten maken bij Clicksa.nl. Wij bouwen een professionele online omgeving voor u met eindeloze mogelijkheden

Onze expertise

Professionele webshop laten maken

Wij bouwen een professionele online aanwezigheid voor u. Dit betekent dat uw webshop zal beschikken over uitgebreide functies.

Nieuwe webshop laten maken

Wij werken niet met templates. Er wordt een geheel nieuwe webshop ontwikkeld voor uw onderneming. Zo onderscheidt u uw onderneming.

WooCommerce webshop laten maken

Wij bouwen een professionele online omgeving met WooCommerce voor uw onderneming. Onze specialisten zijn hiermee zeer bekend.

Keuze uit verschillende pakketten

Bij ons heeft u keuze uit verschillende online pakketten. U kunt zelf kiezen welke functionaliteiten en opties u wilt integreren.

Webshop laten maken met iDeal

Wij bouwen voor u een professionele webshop met integraties als iDeal betaling en nog veel meer opties.

Goedkope webshop laten maken

Clicksa.nl is met haar lage starttarief en lage maandelijkse all-in kosten één van de goedkoopste aanbieders op de markt! 

Professioneel online uw producten verkopen

Wij zullen uw online omgeving een professioneel uiterlijk geven zodat u online goed kunt verkopen. Er worden alleen maatwerk webshops voor onze klanten gebouwd. 

Webdesign tot in de puntjes geregeld voor onze klanten

Wij zorgen voor een responsive online omgeving. Dit betekent dat uw online omgeving functioneert op ieder apparaat. Hierdoor kunt u iedereen online bereiken met uw webshop.

Specialist nodig? Clicksa.nl is uw online partner

Waarom zou u een webshop laten maken?

Het CBS beschrijft een trend dat steeds meer mensen in Nederland gebruik maken van internet. Daarnaast gebruiken steeds meer mensen het internet om te shoppen. Als ondernemer is het erg belangrijk om voordeel te halen uit trends. Het is dus enorm belangrijk dat u over een goede online omgeving beschikt om uw klanten goed te kunnen bedienen. Een goede online omgeving kan tot mooie resultaten leiden. Zo kan een goede online omgeving zorgen voor meer leads en meer klanten. Daarnaast kan het dus zorgen voor meer omzet en winst.

Kort samengevat is een online omgeving voor uw onderneming onmisbaar omdat:

  1. Mensen steeds vaker internet gebruiken. Op alle apparaten wordt internet steeds vaker gebruikt.
  2. Mensen kopen steeds vaker online producten. U kunt dus online een winkel starten. Hiermee kunt u 24/7 en overal ter wereld uw producten verkopen.

Ook zorgt u ervoor dat uw klanten op de hoogte blijven van uw onderneming. Zo kunt u een blog onderhouden op uw webshop. Hier kunt u bijvoorbeeld nieuws en ontwikkelingen uit de branche posten. Blogs zijn ook een goed middel om nieuwe klanten aan te trekken. Om de eerdergenoemde redenen is een online omgeving voor uw onderneming belangrijker dan ooit. Clicksa.nl ontwikkelt voor u een professionele online omgeving voor een goede prijs. Wij zullen uw wensen noteren en deze vervolgens verwerken in uw eigen online omgeving. U kunt veel zelf bepalen zoals kleur, lettertype, media etc. Clicksa.nl zorgt ervoor dat het technische gedeelte van uw online omgeving in orde wordt gemaakt. Neem vandaag contact met ons op.

Webshop Beginnen

Daarnaast zorgt Clicksa.nl ervoor dat MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers veilig, voordelig en vlug online kunnen gaan. Met uw online omgeving laat u een eerste indruk van uw onderneming achter op uw (potentiële) klanten. Daarom is het erg belangrijk dat uw online omgeving goed toegankelijk is op alle apparaten zoals een laptop, smartphone of tablet én dat deze professioneel ontwikkeld is. Achter uw online omgeving gaat een indeling schuil. Deze indeling zorgt voor een ranking in de zoekmachines van Google. Clicksa.nl bouwt een stabiele basis waardoor uw webshop klaar is voor Google. U kunt er ook voor kiezen om ons de volledige zoekwoord basis te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat uw webshop zo hoog mogelijk geïndexeerd zal worden in Google.

Wij ontzorgen u hier volledig in door het bouwen van uw online omgeving op ons te nemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u geen ingewikkeld onderhoud hoeft te plegen aan uw webshop of updates, beveiliging en hosting zelf uit moet voeren. 

Webshop Starten

Een online omgeving maken is een gecompliceerd en tijdrovend proces. Ook vereist dit proces veel kennis. Wij raden u daarom aan om dit proces aan ons over te laten. Wij verzorgen voor u een professionele online aanwezigheid voor een laag starttarief en een lage all-in prijs per maand.

Clicksa.nl haar motto is:

Een goede online omgeving is het ‘nieuwe’ visitekaartje.

Wacht daarom niet langer en verbeter vandaag uw online aanwezigheid en maak indruk op (potentiële) klanten. 

Webshop Maken

Wij verkopen een website of webshop op lease basis aan ZZP’ers, MKB’ers of andere ondernemers. Dit betekent dat de klant een laag starttarief betaalt om een online project te starten en maandelijks doorbetaalt. De opstartkosten zijn zo dus enorm laag. Clicksa.nl is van mening dat iedere ondernemer een website of webshop moet kunnen opstarten. 

Ook biedt Clicksa.nl verschillende online pakketten aan. Dit houdt in dat een ondernemer een online pakket kan afsluiten naar wens. Zo heeft ieder online pakket zijn eigen functionaliteiten en opties. Ook is het enorm eenvoudig om te upgraden naar een completer pakket. Dat is wel zo fijn en flexibel!

Webshop laten maken? NU 20% Korting!

Webshop Basis

€90

€75

per maand + €499 Set-up kosten

Minimale looptijd 12 maanden

Domein registratie of verhuizing

Managed hosting van de website

E-mailadressen en boxen

Wekelijkse security updates

SEO-ready

Maximaal 10 producten

WooCommerce Webshop

Webshop Standaard

€180

€150

per maand + €699 Set-up kosten

Minimale looptijd 12 maanden

Domein registratie of verhuizing

Managed hosting van de website

E-mailadressen en boxen

Wekelijkse security updates

SEO-ready

Maximaal 100 producten

WooCommerce Webshop

Extra zoekmachine optimalisatie

Uitgebreide Analytics

Webshop Professioneel

€300

€250

per maand + €999 Set-up kosten

Minimale looptijd 12 maanden

Domein registratie of verhuizing

Managed hosting van de website

E-mailadressen en boxen

Wekelijkse security updates

SEO-ready

Maximaal 1000 producten

WooCommerce Webshop

Extra zoekmachine optimalisatie

Uitgebreide Analytics

Iedere maand een nieuwe blog

Iedere maand een prestatierapport

Het werkproces bij Clicksa.nl

Stap 1: Klantcontact

Clicksa.nl en de klant hebben contact met elkaar. Wij willen graag onze klant beter leren kennen. Zo is de klant de sleutel tot online succes.

Stap 2: Pakket

De klant kiest een webshop pakket van Clicksa.nl wat het beste bij hem of haar past. Zo leveren wij maatwerk voor onze klanten.

Stap 3: Opties

De klant geeft opties door zoals kleur, lettertype en het eventueel laten ontwikkelen van een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Stap 4: Content schrijven

De content voor op de webshop van de klant wordt geschreven door onze professionele SEO-schrijvers. De tekst wordt geoptimaliseerd voor de Google ranking.

Stap 5: Indeling maken

De indeling van de webshop wordt ontwikkeld. De indeling wordt ontwikkeld op basis van verschillende SEO-technieken. Zo rankt u hoger in Google.

Stap 6: All-in Webservice

Updates en beveiliging zullen worden geïnstalleerd. Hierdoor blijft uw online omgeving up-to-date en zal deze beveiligd worden tegen virussen en mallware. 

Stap 7: Toevoegingen

De klant kan eenmalig toevoegingen doorgeven welke Clicksa.nl eventueel implementeert in de online omgeving. Wij zijn dus erg flexibel!*

Stap 8: Oplevering

U bent nu klaar om uw onderneming online te laten stralen! Uw online omgeving is klaar om de strijd aan te gaan met uw concurrentie!

Ons werkproces, maar dan uitgelegd in een video

Let op. Deze video is Engelstalig. Bovenstaand kunt u het uitgeschreven werkproces van Clicksa.nl bekijken. Dit is wel in het Nederlands. 

Onze klanten aan het woord

Ik vind dat Clicksa.nl geweldig werk voor mij heeft uitgevoerd. Zij hebben voor mij een geweldige website gebouwd en door de Google AdWords campagne heb ik enorm veel nieuwe klanten. Bedankt!
Wat zeggen klanten Clicksa.nl Website laten maken
Ellie S.
ZZP'er
Clicksa.nl heeft voor mij een nieuwe website gebouwd en gewerkt aan de SEO van deze website. Ik sta nu hoog in de Google resultaten en dit merk ik aan het aantal klanten. Ze hebben goed werk gedaan, ik ben zeer tevreden!
Wat zeggen klanten Clicksa.nl Website laten maken
Jim K.
ZZP'er

Webshop bouwen, opzetten, ontwerpen of openen >

Nu contact opnemen met ons >

Op werkdagen is Clicksa.nl telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met [email protected]

Dit veld is verplicht

Wij wijzen u op onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement van Clicksa.nl Reclamebureau.

Summary
Webshop laten maken
Service Type
Webshop laten maken
Provider Name
Clicksa.nl,
Fonteinkruid ,Friesland,Heerenveen-8445RT,
Telephone No.+31 610 17 57 70
Area
Wij werken in heel Nederland
Description
Clicksa.nl maakt voor uw onderneming een zeer professionele webshop. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming online op de kaart wordt gezet. Wacht niet langer en neem vandaag contact met ons op!
Call Now ButtonClicksa.nl bellen