Google Mijn Bedrijf optimalisatie

Google Mijn Bedrijf

Lokale SEO

Google Mijn Bedrijf is een middel om op Google een lokale, regionale en nationale vindbaarheid neer te zetten voor uw fysieke bedrijfslocatie. Het is een zeer krachtig kanaal, aangezien 86% van alle Google gebruikers de zoekmachine gebruikt om lokale bedrijven te vinden. Een geoptimaliseerd profiel zorgt voor meer website bezoekers, leads en klanten voor uw bedrijf.

Hoe verbeteren jullie de vindbaarheid?

Om ervoor te zorgen dat de vindbaarheid toeneemt via Google Mijn Bedrijf zijn er een aantal technieken beschikbaar. Allereerst is het belangrijk om informatie actueel te houden en om positieve reviews te verzamelen. 

Daarnaast zijn er nog een aantal mogelijkheden waarbij wij u graag van dienst zijn. Dit zijn de meer technische oplossingen, zoals het implementeren van zoekwoorden en het plaatsen van een Schema.org

Hoe lang duurt het om te optimaliseren?

We kunnen binnen één werkdag ervoor zorgen dat uw vermelding volledig geoptimaliseerd is. Normaliter is het voldoende om eens per jaar te updaten, maar het is ook mogelijk om een laagdrempelig abonnement af te sluiten zodat er maandelijks updates worden uitgevoerd. Bekijk voor meer informatie onze tarieven.

Wat doen wij precies?

Het actief verbeteren van lokale vindbaarheid verloopt volgens een vast stappenplan. Voor een vaste prijs betekenen wij het volgende voor u.

Lokale optimalisatie

In de praktijk

Een recent uitgevoerde Google Mijn Bedrijf optimalisatie laat direct zien hoe goed dit kanaal functioneert. Een stijging is terug te zien in alle belangrijke statistieken.

  • +136% stijging binnen de zoekresultaten
  • +78% stijging binnen de Maps resultaten
  • +100% meer telefoongesprekken
  • Een sterk geprofessionaliseerd bedrijfsprofiel

Aan de hand van uw bedrijfskenmerken optimaliseren we het bedrijfsprofiel en Google Mijn Bedrijf vermelding zodat ook u een vergelijkbaar resultaat behaalt. Bij deze optimalisatie richten wij ons op meerdere aspecten, met als uitgangspunt maar één ding: resultaat.

Wie zijn onze klanten?

Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Krogt B.V.

Taxi Boezerooij

Callidus Group B.V.

Groot Lemmer B.V.

Rijlessuc6

Frisian Seeds B.V.

Hans Hoek Hoveniers

Juwelier Elja

De beste service

Met de scherpste tarieven

Wanneer u zaken met ons doet, weet u zeker dat u de beste service van Google gecertificeerde experts voor de meest gunstige prijs ontvangt. Voor €249,- (excl. BTW) kunt u direct uw Google Mijn Bedrijf vermelding laten optimaliseren. Zo behaalt ook uw bedrijf het maximale resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

En ontvang advies van onze experts

Contact

Clicksa.nl Reclamebureau
Fonteinkruid 17
8445RT Heerenveen
Tel: +31 6 10 17 57 70
info@clicksa.nl